HTC Onthult “Plastic” HTC One E8 In Thuisland Taiwan

HTC-One-E8Al sinds de lancering van de HTC One M8 gaan er geruchten dat HTC verschillende varianten van de HTC One M8 zal uitbrengen, waaronder een goedkopere versie met plastic behuizing. Vandaag heeft HTC onverwachts één van deze toestellen in Taiwan “aangekondigd” onder de naam HTC One E8.

HTC heeft al wel enkele afbeeldingen van de HTC One E8 op haar website geplaatst, maar nog geen specificaties van het toestel. Als we de afbeeldingen vergelijken met eerdere gelekte foto’s en geruchten van de “HTC One M8 Ace“, kunnen we ervan uit gaan dat het hier gaat om de goedkopere variant van de HTC One M8, dat is voorzien van een plastic behuizing.

Naast de afwezigheid van de aluminium behuizing zal het toestel ook niet beschikken over een dual Ultra-Pixel camera. Inplaats daarvan krijgt het toestel een 13 megapixel camera. Verder zal de HTC One E8 volgens de geruchten beschikken over een 5-inch 1080p display, een Snapdragon 801, 2GB werkgeheugen, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een microSD-kaartslot, WiFi, GPS, Bluetooth, NFC en LTE.

HTC zal op 3 juni, tijdens de Taiwanese computerbeurs Computex de HTC One E8 waarschijnlijk officieel onthullen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *