Acer Kondigt Reeks Nieuwe Android Smartphones Aan

Acer Liquid X1Acer heeft zojuist een een reeks nieuwe smartphone aangekondigd. Eén van deze toestellen beschikt over een 5,7-inch display en een octa-core processor. Ook heeft de Taiwanese fabrikant enkele budget smartphones en de high-end Liquid Jade aangekondigd.

De Liquid X1 beschikt over een 5,7-inch display met een resolutie van 1280×720 pixels. De octa-core processor heeft een kloksnelheid van 1,7GHz, maar om welk model het precies gaat is niet bekend. Verder beschikt het toestel over 2GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en LTE support. De Liquid X1 zal in het derde kwartaal dit jaar worden uitgebracht.

Over de overige toestellen is nog niet zoveel bekend. De Liquid Jade zal in combinatie met de Liquid Leap smartwatch worden gelanceerd. De Liquid Jade beschikt over een 5-inch IPS display met hd-resolutie en een 13 megapixel camera. De Liquid Leap is de eerste smartwatch van Acer en kan onder andere notificaties weergeven en beschikt ook over een fitnessapplicatie.

Liquid Leap

De Liquid E700 is gemaakt voor mensen die veel reizen. Zo beschikt het toestel over een 3500 mAh accu dat goed is voor 60 dagen stand-by, 12 uren video afspelen, 100 uren muziek of 24 uur gesprekstijd. De Liquid E600 krijgt een 5-inch IPS HD display, 4G ondersteuning en een quad-core processor. De Liquid Z_200 beschikt over een 4-inch display met een resolutie van 800×480 pixels, een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2 megapixel camera en een 1300 mAh accu.

Liquid Z200

Welke adviesprijzen de smartphones meekrijgen en welke toestellen in Nederland en België zullen worden gelanceerd is niet bekend.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.