Foto’s Voorkant Nokia 9 en 7.1 Plus Opgedoken

HMD Global NokiaOp het internet zijn foto’s opgedoken waarop de voorkanten van de Nokia 9 en de Nokia 7.1 Plus te zien zouden zijn. Als de foto’s echt zijn krijgen beide toestellen geen notch in het scherm.

De bron van de foto’s is onduidelijk, omdat de onderstaande foto’s zijn geplaatst op een forum van het Chinese Baidu. We moeten dit gerucht dan ook nog even met een korrel zout nemen. Op de foto’s zien we alleen de voorkant van de toestellen, waardoor het moeilijker te bevestigen is of het hier inderdaad om de Nokia 9 en de Nokia 7.1 Plus gaat.

Tot nu toe waren er alleen foto’s van de achterkant van de Nokia 9 uitgelekt. Hieruit zou blijken dat de smartphone beschikt over 5 camera’s aan de achterzijde. Foto’s van de voorkant waren er tot nu toe echter nog niet. De onderstaande foto toont aan dat de Nokia 9 geen notch in het scherm krijgt. De sensoren en selfie-camera zitten gewoon in een rand boven het scherm.

Ook de Nokia 7.1 Plus krijgt geen notch in het scherm. Op de foto zien we trouwens de naam Nokia X7, maar dit is waarschijnlijk de naamgeving voor de Chinese markt. In Europa zal de smartphone waarschijnlijk gewoon als Nokia 7.1 Plus op de markt verschijnen.

HMD Global heeft zelf nog niks bekendgemaakt over beide toestellen, maar de geruchten spreken over een 5,9-inch scherm en een Snapdragon 845-processor voor de Nokia 9. De Nokia 7.1 Plus krijgt waarschijnlijk over een Snapdragon 710-processor.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.