Amazon Gaat 3D-Smartphone op 18 Juni Onthullen

Amazon-3D-smartphone-RenderAmazon heeft een teaser op YouTube geplaatst waarbij het bedrijf vermoedelijk de langverwachte 3D-smartphone aankondigt. Het toestel zelf is niet te zien, maar de reacties van de mensen in de teaser wijzen er toch echt op dat Amazon op 18 juni de 3D-smartphone zal onthullen.

In de video kijken mensen vol verbazing naar het nieuwe product, dat overigens niet in beeld is te zien (behalve in de reflectie van de bril aan het einde van het filmpje). Ook zie je dat ze het product vanuit verschillende invalshoeken bekijken, waarna ze allemaal zeer enthousiast zijn over de “echtheid” van het product.

Volgens de geruchten is Amazon al een geruime tijd bezig met de ontwikkelingen van een 3D smartphone. Dit toestel zal waarschijnlijk beschikken over vier infrarood camera’s die het hoofd en de ogen van de gebruiker in de gaten houden. Hierop zal de smartphone zijn scherm aanpassen, waardoor er een 3D effect ontstaat.

Verder zal het toestel waarschijnlijk worden voorzien van een 4,7 inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera. Eerder zijn er al enkele foto’s en een render gelekt van Amazon’s 3D-smartphone. Het toestel zal op 18 juni worden aangekondigd.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.