OnePlus Werkt Aan Opvolger One, Teaset Houten Cover

Misschien wel de meest interessante smartphone van dit jaar, is de OnePlus One. Nog altijd slechts verkrijgbaar doormiddel van een uitnodiging van het bedrijf zelf, is de One één van de meest gewilde en minst bereikbare telefoon van dit moment. Toch houdt het bedrijf niet op met acties en teasers voor hun allereerste smartphone en de daarbij behorende accessoires. Zo heeft OnePlus een tweet geplaatst waarin de speciale covers worden geteaset.

OnePlus tweet:

Op 22 juli weten we dus meer. Wie ook meer lijkt te weten is de man achter het welbekende EVLeaks. Op Twitter plaatste EVLeaks een berichtje waaruit zou blijken dat OnePlus al bezig is met de opvolger voor de One. Zeer toepasselijk, en ook eenvoudig te raden, lijkt de naam van hun tweede telefoon, Two te gaan worden. Toch moeten we hoogstwaarschijnlijk wachten tot volgend jaar, voordat we meer weten over de “OnePlus Two”. 

EVLeaks tweet:

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.