Klachten Over Slecht Reageren OnePlus One Scherm Door Warmte

OnePlus OneEr duiken steeds meer klachten op van OnePlus One gebruikers, waarbij het scherm niet goed reageert zodra het toestel te warm wordt. OnePlus One heeft inmiddels op de klachten gereageerd en zal binnenkort een update uitbrengen die dit probleem zal verhelpen.

Vanwege de lage prijs, de goede specificaties en het aantrekkelijke design is de OnePlus One een erg populair toestel. Toch verschijnen er af en toe enkele klachten van OnePlus One gebruikers, die vooral met het scherm te maken hebben. Zo hebben we eerder al eens gesproken over de gele vlekken die op het scherm van de OnePlus One verschijnen. Dit probleem werd veroorzaakt door de soort lijm die OnePlus gebruikte en lijkt inmiddels niet meer voor te komen.

De laatste tijd duiken er echter steeds meer nieuwe klachten op over de aanraakgevoeligheid van het display. Zodra de OnePlus One te warm wordt reageert het scherm niet zoals het zou moeten, of worden er juist acties uitgevoerd die niet de bedoeling zijn.

OnePlus One heeft laten weten op de hoogte te zijn van dit probleem en binnenkort een update uit te brengen die de bug zou moeten oplossen. Sommige gebruikers hebben al contact opgenomen met de klantenservice van OnePlus, waarna ze een nieuw of gerepareerd toestel hebben ontvangen.

Het probleem lijkt vooralsnog alleen voor te komen als de OnePlus One te warm wordt. OnePlus adviseert gebruikers die last hebben van dit probleem te wachten op een software-update of contact op te nemen met de klantenservice van OnePlus.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.