Oneplus One Op 27 Oktober Zonder Invite Te Bestellen

OnePlus-One-Review-2De OnePlus One is dankzij de high-end specificaties, het mooie design en de lage prijs een veel besproken smartphone. Het grote minpunt is dat de smartphone alleen via een invite te verkrijgen is. 27 oktober is echter een uitzondering. Op deze dag kan iedereen een pre-order plaatsen voor de OnePlus One.

In de eerste twee weken van oktober heeft OnePlus maar liefst 50.000 invites uitgedeeld. Dit is een stuk meer als enkele maanden geleden, maar nog steeds niet genoeg om alle OnePlus One fans te voorzien van een toestel. Daarom heeft OnePlus besloten om een uur lang het pre-order systeem te gebruiken. Op 27 oktober kan iedereen van 17:00 tot 18:00 zonder een invite de OnePlus One bestellen.

Het is mogelijk om nu al je pre-order in te plannen. Op deze manier hoef je op 27 oktober alleen nog maar even op de pre-order-knop te klikken. Hoelang het duurt voordat deze pre-orders de deur uit gaan is nog niet bekend. Wel zal je een indicatie krijgen zodra je een pre-order hebt geplaatst.

De OnePlus One beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De 16GB variant kost 269 euro en de 64GB variant kost 299 euro.

Lees hier onze OnePlus One review.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.