Gelekte Foto’s Sony Xperia Z3

Sony’s filosofie is om elke 6 maanden een nieuw toptoestel op de markt te brengen. Zo kwam de eerste Xperia Z in september vorig jaar op de markt. Een paar maanden geleden kwam de Xperia Z2 uit, dus kunnen we over enkele maanden een Xperia Z3 verwachten. Sony is er in elk geval mee bezig, want er is zelfs al een aantal foto’s van gelekt

Op de foto’s zou de Chinese variant getoond worden, maar deze zal waarschijnlijk niet veel verschillen met de internationale versie. In elk geval is het design erg herkenbaar. Het toestel moet volgens de gelekte afbeeldingen een quad-core Snapdragon 801 system-on-a-chip bevatten, met een kloksnelheid van 2,5 GHz. De GPU zou een Adreno 330 moeten zijn. Het toestel zou op Android 4.4.4 draaien en dezelfde camera bevatten als die van de Xperia Z2. Wat ook opvalt op de foto’s is dat de Z3 waarschijnlijk net zo groot zal zijn als de Galaxy Note 3. Behoorlijk groot dus.

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ries schreef:

    De Note op de foto is toch echt een Note 1 hoor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.