Nieuwe Samsung Reclame Maakt Groter Scherm “iPhone 6” Belachelijk

Galaxy-S5-iPhone-6Samsung is er niet vies van om zijn concurrent in een reclame belachelijk te maken. Dit is ook het geval in de nieuwste Galaxy S5 reclame, waarin Samsung  de Apple iPhone 6 met groter scherm voor schut zet.

Apple zou 80 miljoen iPhones hebben besteld met een groter display dan de huidige iPhone 5s. Samsung lijkt zich hier geen zorgen over te maken en laat in de nieuwste Galaxy S5 reclame weten dat een groter scherm niks nieuws is.

Zo zien we twee mannen aan de bar, één met de Galaxy S5 en één met een iPhone. De iPhone gebruiker reageert enthousiast op het nieuws dat de iPhone 6 over een groter scherm zal gaan beschikken. De Galaxy S5 gebruiker kijkt niet eens op en zegt “is dat dan nog niet gebeurd“. Vervolgens horen we een voice-over zeggen “weet je dat waar je al twee jaar op zit te wachten en wat helemaal te gek is al lang bestaat“.

Volgens de laatste geruchten lijkt Apple eindelijk in te zien dat er ook behoefte is aan grotere iPhones, terwijl Samsung eindelijk een smartphone lijkt te gaan introduceren dat zal gaan beschikken over een metalen behuizing.

via [pcz]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.