“Galaxy Note 7 Gespot Op Foto”

samsung-galaxy-note7-fotoOp het internet zijn afbeeldingen opgedoken waarop mogelijk de Samsung Galaxy Note 7 te zien is. Het design van de phablet op de foto’s komt overeen met eerder gelekte renders en laat zien dat Samsung de Galaxy Note 7 heeft voorzien van een gebogen Edge-display.

De Galaxy Note 7 zal naar verwachting volgende maand al officieel worden aangekondigd, maar ondertussen duiken al steeds vaker specificaties over de phablet en details over het ontwerp op. Deze week is de Galaxy Note 7 gespot op een afbeelding, waaruit we eerdere geruchten over een gebogen Edge-scherm kunnen “bevestigen”. Naast het gebogen scherm kunnen we verder weinig nieuws opmaken uit de foto’s.

Samsung wil de nieuwe phablet als Galaxy Note 7 op de markt brengen, om de naamgeving van de Note-toestellen en de S-lijn gelijk te houden. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de vorige phablet “Galaxy Note 5” niet in Europa op de markt gebracht, maar ditmaal lijkt Samsung de Galaxy Note 7 wel in Europa uit te willen brengen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.