Foto’s Van Samsung Galaxy Note 4 Gelekt

Samsung Galaxy Note 4 foto 1Via GSMarena zijn enkele foto’s gelekt van de Galaxy Note 4, die Samsung waarschijnlijk op 3 september officieel zal onthullen. Op de foto’s zien we een iets ander design met dunne, mogelijk metalen randen. Ook zien we een foto van de verpakking.

Op de foto’s zien we een onbekend toestel dat lijkt te beschikken over een metalen rand rondom de behuizing. Door de aanwezigheid van de S-pen kunnen we er van uit gaan dat dit de aankomende Galaxy Note 4 is. De achterzijde lijkt opnieuw te zijn voorzien van “nep”-leer. Ook zien we boven aan de achterkant een vierkant gedeelte dat lijkt op een hartslagmeter.

Verder zien we aan de onderkant een micro USB 3.0-poort en een speaker. Doordat de usb-aansluiting niet is afgesloten kunnen we ervan uit gaan dat de Galaxy Note 4 niet waterdicht is.

Op de verpakking zien we de datum “15 september” staan. Mogelijk is dit de datum dat de phablet in de verkoop gaat, omdat Samsung de Galaxy Note 4 op 3 september officieel zal aankondigen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Tom schreef:

    ”Verder zien we aan de onderkant een micro USB 3.0-poort en een speaker. Doordat de usb-aansluiting niet is afgesloten kunnen we ervan uit gaan dat de Galaxy Note 4 niet waterdicht is”

    De Galaxy S5 Mini heeft ook geen flap en is toch waterdicht, check youtube.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.