“Vroege Prototype OnePlus 5 Toont Dubbele Camera”

OnePlus-5-dubbele-cameraEerdere geruchten en nieuwere geruchten over de camera van de OnePlus 5 spreken elkaar tegen. Zo spraken de geruchten in het begin nog over een dubbele camera, maar de laatste geruchten spreken over een “standaard” camera. Er is nu echter een foto van een prototype opgedoken, waarop duidelijk een dubbele camera aan de achterkant te zien is.

Op dit moment kunnen we alleen met zekerheid zeggen dat OnePlus deze zomer de OnePlus 5 zal introduceren. Over de specificaties kunnen we op dit moment alleen nog maar speculeren. Er is nu echter een foto opgedoken van een oude prototype waarop we duidelijk de dubbele camera aan de achterzijde zien.

Blijkbaar was OnePlus niet tevreden met de resultaten van de camera, want op een nieuwere prototype zien we dat de dubbele camera is verdwenen en deze is vervangen door een enkele lens. Wel zien we dat de achterkant van de oude prototype gelijk is aan de achterkant van de OnePlus 3T, waardoor we onze vraagtekens zetten bij de echtheid van de afbeelding.

OnePlus 5 foto

Volgens de geruchten beschikt de OnePlus 5 over high-end specifications, waaronder een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie, een Snapdragon 835-chipset, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3000mAh of 4000mAh accu. De smartphone draait op Android 7.1.1.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.