BlackBerry Priv Nu Verkrijgbaar In Nederland

BlackBerry_PrivDe BlackBerry Priv, de eerste Android-smartphone van het Canadese bedrijf, is nu verkrijgbaar in Nederland. Het prijskaartje van 779 euro is vrij fors, maar hiervoor krijg je wel een aantrekkelijke smartphone.

De BlackBerry Priv is al een tijdje verkrijgbaar in Canada en Amerika, en in Nederland kunnen sinds oktober al pre-order worden geplaatst. Sinds deze week is de smartphone eindelijk gewoon te koop in ons land, voor een adviesprijs van 779 euro. Je kan de BlackBerry Priv los kopen of in combinatie met een abonnement.

De smartphone beschikt over een 5.4-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 64-bit Snapdragon 808 Hexa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 18 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel selfiecamera, een 3410mAh accu en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord met trackpad.

De BlackBerry Priv heeft ondersteuning voor LTE, GPS en Bluetooth 4.1, en draait op Android 5.1.1 (Lollipop) met BlackBerry’s eigen beveiliging software.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.