Huawei Zal de Ascend Mate 3 op 4 September Aankondigen

Huawei-Ascend-Mate-2Volgens de laatste geruchten zal Huawei op 4 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn de Huawei Ascend Mate 3 phablet aankondigen. De Ascend Mate 3 zal net als zijn voorgangers zijn voorzien van een 6.1-inch display.

Op 4 september zal de Chinese fabrikant, Huawei enkele nieuwe producten aankondigen. Eén van deze producten zal waarschijnlijk de grote Ascend Mate 3 phablet zijn. Als we de geruchten moeten geloven zal de phablet worden uitgebracht in twee verschillende varianten. Beide krijgen een 6.1-inch display, maar de één zal gaan beschikken over een resolutie van 1080 x 1920 pixels terwijl de iets duurdere variant over 1440 x 2560 pixels zal beschikken. De goedkopere variant krijgt 2GB werkgeheugen en de duurdere variant 3GB werkgeheugen.

Beide varianten zullen worden voorzien van een vingerafdrukscanner, een Huawei Kirin 920 octacore-processor, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Ascend Mate 3 zal draaien op Android 4.4.2 (KitKat) en heeft ondersteuning voor 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi en NFC.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.