HTC Introduceert HTC One M8 Met Windows Phone

HTC One M8 Windows PhoneDe HTC One M8 is een erg populaire Android smartphone. Ondanks de populariteit van Android heeft HTC besloten om ook een Windows Phone variant te maken van de HTC One M8. Op deze manier probeert het Taiwanese bedrijf een nog groter publiek te bereiken.

De HTC One M8 met Windows Phone 8.1 is gister in de Verenigde Staten gepresenteerd. De smartphone beschikt over precies de zelfde specificaties als de HTC One M8 met Android en zal dit najaar in Amerika via Verizon te verkrijgen zijn. HTC is de eerste fabrikant die één bepaalde smartphone met verschillende besturingssystemen verkoopt, waardoor zowel Android fans als Windows Phone fans voor de HTC One M8 kunnen kiezen.

Sinds de overname van Nokia door Microsoft is Nokia de enige fabrikant dat nog high-end Windows Phones op de markt brengt. HTC brengt daar nu verandering in en presenteert de eerst HTC Windows Phone sinds 2012. Alle HTC-apps zoals HTC ZOE, HTC BlinkFeed en Sense TV draaien ook op de Windows Phone variant.

HTC heeft laten weten dat de HTC One M8 met Windows Phone vooralsnog alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar is in combinatie met een Verizon abonnement. Of de Windows Phone variant in de toekomst ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.