Samsung Introduceert Galaxy S5 Plus

Samsung-Galaxy-S5-PlusSamsung heeft stilletjes een verbeterde versie van de Galaxy S5 uitgebracht. De Galaxy S5 Plus is grotendeels gelijk aan de Galaxy S5, maar beschikt over een snellere Snapdragon 805 chipset en LTE Advanced (4G+).

Samsung heeft zonder een presentatie of aankondiging, de Nederlandse Samsung-webshop uitgebreid met de Galaxy S5 Plus. Wanneer de smartphone te koop zal zijn is nog niet bekend, maar het is goed mogelijk dat de Galaxy S5 Plus als eerst in Nederland beschikbaar zal zijn. De Galaxy S5 staat namelijk alleen nog maar op de Nederlandse versie van de Samsung site.

De Samsung Galaxy S5 Plus beschikt over bijna de zelfde specificaties als de huidige Galaxy S5. Zo heeft de smartphone een 5.1-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera, een 2800mAh accu en een waterdichte behuizing.

Wat wel nieuw is is de snellere Snapdragon 805 chipset en de ondersteuning voor LTE Advanced (4G+). Zowel Vodafone als KPN zijn druk bezig met de aanleg van een 4G+ netwerk.

Wat voor adviesprijs de Galaxy S5 Plus meekrijgt is nog niet bekend.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.