Nieuwe Acer-smartphone heeft 4.3 inch HD scherm

Niet alleen HTC komt met een nieuw toestel op het MWC eind deze maand, ook Acer laat een nieuwe smartphone zien. Het gaat om de Acer CloudMobile. Het toestel heeft een 4,3 inch HD scherm en draait uiteraard op de nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich. Verder is er nog maar weinig bekend over de nieuwste Acer. Op de foto’s is te zien dat het een vrij dunne smartphone is met een mooie aluminium rand eromheen. Voor dat ontwerp heeft de CloudMobile een award gewonnen. De smartphone heeft er de IF design award 2012 voor gekregen.

Verder is te zien dat de camera vrij groot is en het waarschijnlijk 8 megapixel heeft. Onderaan het toestel staat het logo van Dolby Digital, dus we kunnen er wel vanuit gaan dat de CloudMobile ook dat aan boord heeft. De naam verwijst naar Acer’s versie van de clowd. Meer informatie daarover wordt ook op het Mobile World Congress verwacht.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.