Samsung Galaxy SII verkozen tot beste smartphone

De Samsung Galaxy SII heeft de Global Mobile Award 2012 gekregen voor de beste smartphone. Daarmee versloeg de SII onder meer de iPhone 4S, de HTC Desire S en de Nokia Lumia 800. Volgens de jury is de Galaxy SII een wereldwijd succes en heeft het alle Android-concurrenten achter zich gelaten.

Samsung sloeg een dubbelslag want het bedrijf werd ook verkozen tot Fabrikant van het Jaar. De jury is van mening dat Samsung succesvol was over de hele linie en vooruitgang heeft geboekt in iedere categorie waardoor het de concurrentie versloeg in een pittige markt.

Er werden nog meer prijzen uitgereikt. Zo won Rovio de award voor beste app voor consumenten met Angry Birds Rio. De beste app overall is volgens de jury WhatsApp en SwiftKey is verkozen tot de meest vernieuwende app. Volgens de jury is het een lang verwachte innovatie waardoor typen op een smartphone of tablet veel makkelijker wordt.

De volledige lijst met winnaars is hier te vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.