Nieuwe HTC Vlaggenschip Krijgt Een 5-inch Display en Heet “HTC Hima”

HTC One M8In januari en maart zullen tijdens de Consumer Electronics Show (CES) en de Mobile World Congress weer veel nieuwe smartphones worden aangekondigd. Zo ook hoogstwaarschijnlijk de opvolger van de HTC One M8. De eerste geruchten over dit toestel beginnen nu langzaam op te duiken.

Zo meldt Upleaks nu op Twitter dat HTC’s nieuwe vlaggenschip de naam Hima krijgt en dat dit toestel over de zelfde schermformaat van 5-inch met een Full HD-resolutie zal gaan beschikken. Dit komt echter niet overeen met de gelekte HTC One M9 specificaties van een week geleden. Volgens deze Chinese bron zal de HTC One M9 namelijk worden voorzien van een 5,5-inch display. Het is even afwachten wie er gelijk heeft, maar Upleaks heeft in het verleden al vaker juiste informatie gelekt.

Volgens Upleaks zal de HTC “Hima” verder worden voorzien van een Snapdragon 810 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, een 20,7 megapixel camera aan de achterkant en een 2840mAh accu. Over de camera aan de voorkant is nog wat onduidelijkheid. Dit is mogelijk een 13MP camera of een UltraPixel-camera met 4 megapixels. Het toestel zal draaien op Android 5.0 met Sense 7.0.

“Hima” is hoogstwaarschijnlijk een interne naam voor de HTC One M9, maar het is ook mogelijk dat HTC werkt aan een totaal nieuwe smartphone-lijn. We zullen dus nog even een paar maandjes geduld moeten hebben voordat we meer zekerheid hebben.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.