“Video Toont Groot Schermglas Van Samsung Galaxy Note 8”

Galaxy-Note-7Er is een video opgedoken waarin we volgens de bron het schermpaneel van de Galaxy Note 8 te zien krijgen. Het lijkt er op dat de Note 8 net als de Galaxy S8 een bijna randloos scherm krijgt.

Nu de Galaxy S8 hype voorbij is kijken we uit naar de Galaxy Note 8. Dit toestel is volgens de geruchten groter dan de Galaxy S8, Galaxy S8+ en de Galaxy Note 7. In de onderstaande video zien we nu het glas van het scherm van de onaangekondigde Galaxy Note 8. Het gaat waarschijnlijk om een scherm met een formaat van 6,3- of 6,4-inch.

Ondanks dat de bovenstaande video is gedeeld door een bron die vaker juiste informatie heeft uitgelekt, denken veel mensen dat het gaat om een “nep” scherm. Volgens eerdere geruchten krijgt de Galaxy Note 8 namelijk een display met gebogen randen aan beide zijkanten. In de video zien we echter een plat scherm.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Storm schreef:

    Nou, laten we hopen dat het een ‘plat’ scherm is.. Zal lastig bij de randjes tekenen zijn met een stylus als de randjes afgerond zijn. En het is voor mij een enorme let-down als het werkelijk een afgerond scherm heeft (totaal niet zinvol).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.