“Samsung Gaat Galaxy S6 In Januari Presenteren”

Samsung-Galaxy-S5Volgens Zuid-Koreaanse media is Samsung van plan om de Galaxy S6 al in januari tijdens de CES te presenteren. Naast de vroege lancering zal Samsung ook een variant met gebogen display introduceren.

We melden maar gelijk even dat we deze geruchten met een flinke korrel zout moeten nemen. Vorige week schreven we namelijk nog dat Samsung juist geen gebogen Galaxy S6 zal introduceren. Ook zijn de geruchten over vroege lanceringen van smartphones zelden waar. Toch kunnen we niks met zekerheid zeggen.

Volgens de bron verwacht Samsung totaal 35 miljoen exemplaren van de “normale” Galaxy S6 te verkopen en 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 Edge. Als de geruchten kloppen en Samsung inderdaad in januari al de opvolger van de Galaxy S5 zal introduceren, is dit mogelijk een strategie om de concurrentie voor te zijn om meer toestellen te kunnen verkopen.

Naar verwachting zal de Galaxy S6 gaan beschikken over een 5,5-inch display met en QHD resolutie, een Snapdragon 810-/Exynos 7420-chipset, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 16 of 20 megapixels camera.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.