Nokia X5 Komt Ook Naar Andere Markten

Nokia-X5HMD Global introduceerde onlangs de Nokia X5 in China, waarna mensen zich gelijk afvroegen of de smartphone ook buiten China op de markt zal verschijnen. Juho Sarvikas, CEO van HMD Global, heeft nu aangegeven dat de Nokia X5 ook in andere landen zal worden uitgebracht.

Een Twitter-volger vroeg aan Sarvikas of de Nokia X5 naar Sri Lanka en India zal komen. Hij antwoordde met ‘Ja, ik denk dat we daar geen poll voor nodig zullen hebben‘. Bij de Nokia X6 startte hij wel een poll met de vraag of er behoefte was aan een uitgebreidere lancering. Details over wanneer we de smartphone kunnen verwachten in Europa zijn er nog niet.

De Nokia X5 is een budget-smartphone met een notch in het scherm. De smartphone beschikt over een 5,86-inch scherm met een resolutie van 720 bij 1520 pixels, een MediaTek Helio P60-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een 3000mAh accu. De Nokia X5 gaat in China voor 999 yuan, ongeveer 128 euro, over de toonbank. De uitvoering met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte kost omgerekend ongeveer 179 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.