BlackBerry Presenteert BlackBerry Classic met Toetsenbord

Blackberry-Classic-Q20Ondanks dat toestellen tegenwoordig steeds grotere schermen krijgen heeft BlackBerry besloten om een “old school” toestel te lanceren. De BlackBerry Classic beschikt onder andere over een 3,5-inch display en een qwerty-toetsenbord.

De BlackBerry Classic is de opvolger van de BlackBerry Bold 9900 en is onder andere voorzien van een 3,5-inch vierkant display met een resolutie van 720 x 720 pixels, een fysiek qwerty-toetsenbord met touchpad, een 1,5GHz Qualcomm Snapdragon-processor, 2GB RAM, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 2.515 mAh accu.

John Chen, CEO van BlackBerry geeft aan dat “de BlackBerry Classic een krachtige communicatietool is waar veel BlackBerry Bold- en Curve-gebruikers op hebben ziten wachten. Het is een veilig apparaat dat op een betrouwe manier in hun handen zal liggen, met verbeterde prestaties en mogelijkheden die zij nodig hebben om productief te zijn in de drukke wereld van vandaag de dag“.

De BlackBerry Classic krijgt in de Verenigde Staten en in Canada een adviesprijs mee van 499 dollar.

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.