Yu Yutopia Is Zeer Krachtige Indiase Smartphone Met Lage Adviesprijs

Yu YutopiaWij schrijven regelmatig over goed geprijsde smartphones uit China, maar India kan er ook wat van. Zo is daar onlangs de Yu Yutopia aangekondigd die van zeer krachtige specificaties is voorzien, terwijl de adviesprijs overeenkomt met de prijzen van mid-range toestellen.

De Yu Yutopia beschikt over een 5,2-inch display met een Quad HD-resolutie, een Snapdragon 810 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 21 megapixel camera aan de achterkant met 4K-mogelijkheden, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu en een vingerafdrukscanner. Ook is er ondersteuning voor dualSIM en 4G.

Yu Yutopia smartphone

De smartphone weegt 159 gram, meet 147x73x7.2mm en draait op Cyanogen OS 12.1. Een populaire OS dat is gebaseerd op Android 5.1 (Lollipop).

Via Amazon India kan nu een pre-order worden geplaatst voor omgerekend een kleine 350 euro. Een dergelijk prijskaartje voor een smartphone met deze krachtige specificaties zie je niet vaak.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *