F68 Smart Sport Watch: Ronde Smartwatch Voor Paar Tientjes

F68-Smart-Sports-WatchEr zijn allerlei verschillende smartwatches beschikbaar. Zo zijn de meeste smartwatches gemaakt om de ervaring met je smartphone te verbeteren, maar er zijn ook smartwatches die speciaal zijn gemaakt voor je fitnessactiviteiten. De F68 Smart Sport Watch is zo’n smartwatch.

De F68 Smart Sport Watch heeft een “bijna” rond 1,5-inch LCD touch-display met een resolutie van 128 pixels, een 180mAh accu die bij normaal gebruik een week mee moet gaan, een waterdichte “IP67” behuizing, Bluetooth 4.0, een slaap monitor, een pedometer en een hartslagmeter.

De smartwatch werkt in combinatie met Android 4.3 of iOS 8.0 en hoger. Als je verbonden bent met een smartphone zal de smartwatch naast het meten van je sportactiviteiten ook de notificaties van onder andere Twitter, Facebook en sms-berichten die binnenkomen op je smartphone weergeven.

F68-Smart-Sports-Watch-2

De F68 Smart Sport Watch meet 3.8 x 3.8 x 1.1 cm en is op GearBest.com beschikbaar voor $39.57 in de kleuren zwart, orange en blauw. Androidics.nl gebruikers krijgen dankzij de promocode GBF68 een flinke korting waarna de smartwatch nog maar $30,99 kost, ongeveer 28 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.