Mogelijk Eerste Foto’s Van HTC One M9 Gelekt

Foto HTC One M9 Hima 2Er zijn mogelijk enkele foto’s gelekt van de HTC “Hima”, dat volgens de geruchten de codenaam is voor de HTC One M9. Op de foto’s zien we veel overeenkomsten met de huidige HTC One M8, maar ook enkele verschillen.

Via een Chinese website zijn twee foto’s verschenen van de voorkant en achterkant van HTC’s nieuwe smartphone. De achterkant ziet er precies het zelfde uit als de huidige HTC One M8. Volgens de geruchten zal de HTC One M8-opvolger echter gaan beschikken over één 20,7 megapixel camera aan de achterkant, terwijl we op de foto weer twee camera’s aan de achterkant zien. Doordat de geruchten en deze afbeelding elkaar tegen spreken is één van de twee niet juist.

Foto HTC One M9 Hima

De voorkant van de gefotografeerde smartphone ziet er wel anders uit dan de HTC One M8. Zo zien we dat de glasplaat van het scherm over de hele voorkant loopt, waardoor de bezels onder het glas verscholen gaan. De speaker is uiteraard niet verborgen onder de glasplaat.

Volgens de geruchten zal de HTC One M8-opvolger gaan beschikken over een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 810 processor, 3GB werkgeheugen, een 20,7 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 2840mAh accu. HTC zal volgende week tijdens de CES in Las Vegas een nieuwe smartphone aankondigen. Het is niet bekend of dit de HTC One M8-opvolger is of een totaal ander toestel.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.