HTC Stuurt CES Persuitnodiging, Mogelijk Voor Aankondiging HTC “Hima”

HTC-CES-1HTC zal tussen 6 en 9 januari tijdens de CES in Las Vegas een nieuwe smartphone aankondigen. Eerder deze week waren al enkele specificaties gelekt van een zogeheten HTC “Hima” en nu heeft HTC ook al enkele CES-persuitnodigingen verzonden naar de pers. Of het daadwerkelijk om de HTC “Hima” gaat of een ander toestel is niet duidelijk.

De HTC “Hima” is mogelijk de opvolger van de HTC One M8 en zal tijdens de aankondiging waarschijnlijk de naam One M9 meekrijgen. Via AnTuTu zijn eerder al enkele specificaties gelekt van dit toestel. Zo zal de HTC “Hima” onder andere gaan beschikken over een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 810 processor, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel front-camera en een 2840mAh accu. Volgens de Twitteraar @upleaks zal de smartphone draaien op Android 5.0 met de Sense 7.0-skin en beschikken over een 20,7 megapixel camera aan de achterkant.

HTC CES Hime

Of de persafbeelding de HTC One M8-opvolger weergeeft of een ander toestel is niet duidelijk .Wel staat er op de persuitnodiging duidelijk een smartphone afgebeeld met een kleurrijke omgeving en een enorme camera lens. Dit kan betekenen dat HTC veel aandacht heeft besteed aan de camera’s “wat overeenkomt met de gelekte specificaties van de HTC Hime. We zullen nog maar een kleine week geduld moeten hebben voordat HTC deze nieuwe smartphone officieel zal onthullen.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.