LG Introduceert Opvolger LG G Flex

LG G Flex 2LG heeft zojuist tijdens de CES in Las Vegas de opvolger van de gebogen LG G Flex geïntroduceerd. De LG G Flex 2 is kleiner dan zijn voorganger en beschikt over een scherper display en snellere processor.

De opmerkelijke smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant is voorzien van een 5,5-inch Full-HD gebogen display, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3,000mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 2,1 megapixel camera aan de voorkant. Ook beschikt de LG G Flex 2 over 3G, 4G LTE, WiFi en Bluetooth 4.1 ondersteuning.

De LG Flex-lijn is interessant omdat de smartphone gedeeltelijk te buigen is zonder het toestel te beschadigen. Ook is de achterkant voorzien van een “self-healing coating” waardoor krasjes na verloop van tijd vanzelf verdwijnen. De achterkant van de LG G Flex 2 zal krassen tot wel 18 keer sneller verwijderen als de originele LG G Flex.

LG zal de G Flex 2 deze maand al in thuisland Zuid-Korea lanceren. Wanneer de smartphone in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn en wat voor adviesprijs het toestel meekrijgt is nog niet bekend.

foto van [theverge]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.