ASUS Introduceert Smartphone Met Optische Zoom en 4GB Werkgeheugen

ASUS_ZenFone_ZoomASUS heeft maandag een smartphone gepresenteerd die is voorzien van een camera met 3x optische zoom. Hiermee is de zogeheten Zenfone Zoom, slechts de derde smartphone met optische zoom. Ook is het de eerste smartphone met maar liefst 4GB werkgeheugen.

Alleen Samsung heeft met de Galaxy S4 Zoom en de K Zoom smartphones uitgebracht die zijn voorzien van optische zoom. De Zenfone Zoom heeft een 13 megapixel camera die net als de LG G3 beschikt laser-autofocus. Verder beschikt de camera over “image stabilisatie” en 3X optische zoom. Volgens ASUS is de lens ook geschikt voor macro-fotografie tot een afstand van 5 centimeter.

Naast de indrukwekkende camera zijn de rest van de specificaties ook zeer interessant. Zo beschikt de Zenfone Zoom “op de back-camera na” namelijk over de zelfde specificaties als de ook gister aangekondigde Zenfone 2. De Zenfone 2 is voorzien van een 5,5-inch display met een 1080p resolutie, een 64-bit 2.3GHz Intel Atom Z3580 chipset, 4GB werkgeheugen, DualSIM-ondersteuning, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3,000mAh accu.

ASUS_ZenFone_2

Naast de indrukwekkende specificaties zijn de prijzen ook zeer aantrekkelijk. De goedkoopste versie van de Zenfone 2 met 2GB werkgeheugen en 16Gb opslagruimte zal een adviesprijs meekrijgen van slechts 199 dollar. De Zenfone Zoom krijgt een adviesprijs mee van 399 dollar.

De Zenfone 2 zal vanaf maart op de markt verschijnen en de Zenfone Zoom komt in het tweede kwartaal van dit jaar. Of de toestellen ook in de Benelux verkrijgbaar zullen zijn is niet bekend.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.