Nieuwe Foto’s HTC One M9 Gelekt

HTC-One-M9-fotoEerder deze week verschenen enkele foto’s op het internet van wat volgens de bron de HTC One M9 zou zijn. Vandaag zijn iets duidelijkere foto’s van dit toestel gelekt. Wel hebben we onze twijfels of dit de uiteindelijke HTC One M9 zal worden, of dat het mogelijk gaat om een prototype.

De foto’s zijn gelekt via een “betrouwbare bron” van phandroid en tonen een aantal merkwaardige eigenschappen. Doordat de voorkant een andere kleur heeft dan de achterkant, en de display vrij grof op de behuizing is gemonteerd vragen wij ons af of dit wel echt de HTC One M9 is of dat het mogelijk gaat om een prototype.

HTC-One-M9

De bron weet ook te melden dat de voorkant is voorzien van een 4 Ultrapixel camera. Dit is de zelfde camera die nu aan de achterkant van de HTC One M8 zit. Overige gemelde specificaties zijn een Octa-Core Snapdragon 810 chipset, 3GB werkgeheugen, een 5-inch 1080p display, een 2840mAh accu, een 20,7 megapixel camera aan de achterkant en Android 5.0 met de HTC Sense 7.0 user interface.

HTC-One-M9-Hima

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.