Manta 7X: Toestel Zonder Fysieke Knoppen en Met 4200mAh Accu

Manta-7XDe Chinese fabrikant Manta heeft een nieuwe smartphone op de markt gebracht die een aantal opvallende eigenschappen heeft. De Manta 7X beschikt namelijk over geen enkele fysieke knop. Ook heeft de smartphone een opvallend grote accu van 4200mAh.

Veel smartphones hebben een fysieke volume knop, een fysieke homeknop, een fysieke powerknop en some een fysieke camera-knop. De Manta 7X heeft echter geen enkele fysieke knop. Alles kan worden geregeld met sensoren rondom de smartphone. Zo beschikt de smartphone over een capacitieve homeknop onder het scherm waarmee je je toestel kunt unlocken, op standby zetten en het volume hoger of lager kunt zetten. Verder zijn er enkele sensoren in de schermranden aanwezig waarmee je alles moet kunnen bedienen, aldus Manta.

Manta-7X-2

De Manta 7X draait op een aangepaste versie van Android 4.4 (KitKat) met de naam “MO7 OS” en is verder voorzien van een Snapdragon 801-processor, een 5,5-inch full HD display, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een IP55-gecertificeerde metalen behuizing. Naast deze “vrij standaard” specificaties beschikt de Manta 7X ook over een 4200mAh accu, wat zeer groot is voor een smartphone. Ook zijn de camera’s in de smartphone beter dan gemiddeld. Zo zit er aan beide kanten namelijk een 13 megapixel camera met optische beeldstabilisatie van Sony. De camera aan de achterkant is voorzien van een dual-ledflitser.

Manta-7X-1

De Manta 7X is nu te pre-orderen voor omgerekend ongeveer 575 euro. Binnen twee weken zullen de toestellen internationaal verscheept worden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.