Video Toont Samsung Galaxy J Niet Galaxy S5, 9 December Lancering In Taiwan

Een korte teaser van Samsung op YouTube heeft veel aandacht gekregen. Veel mensen dachten namelijk dat het toestel dat te zien is in de video de Galaxy S5 zou zijn. Na wat meer onderzoek is in de achtste seconden in kleine letters “SC-02F” aan de zijkant van het toestel ontdekt. SC-02F is het model-nummer van de Galaxy J, een toestel dat sinds 4 december alleen in Japan beschikbaar is.

De teaser beschrijft Samsung Galaxy J als “just fast,” “just elegant,” “just for you” and “just simple”. Het toestel dat draait op Android 4.3 beschikt over een 5-inch 1080p Super AMOLED display, 2.26GHz quad-core Snapdragon 800 chipset, 3GB RAM, een 13.2MP camera, een 2,600mAh accu en 32GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD kaart.

Het was al bekend dat de Galaxy J ook naar Taiwan zou komen. Aangezien in het begin van de video een Galaxy Gear is te zien met de datum 9 december, gaan we er vanuit dat het toestel morgen zal worden aangekondigd in Taiwan. Of de Samsung Galaxy J ook nog in andere landen zal worden uitgebracht is niet bekend.

bron [engadget]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.