Google en LG Stoppen Met Productie Nexus 5

Nexus-5-BlackMocht je een Nexus 5 willen kopen, dan moet je er snel bij zijn. Verschillende uitvoeringen zijn namelijk al niet meer verkrijgbaar en het toestel zal vermoedelijk snel helemaal uitverkocht zijn.

Google en LG hebben naar verluidt de productie van de Nexus 5 stilgelegd. In oktober hebben Google en Motorola de opvolger van de Nexus 5 gelanceerd, maar het is vrij opmerkelijk dat de Nexus 5 na een jaar al uit de productie gaat. Volgens Duitse bronnen is de productie van de Nexus 5 een poos geleden al stopgezet en daardoor is de populaire smartphone nu steeds slechter verkrijgbaar. Zo zijn diverse kleuren al niet meer verkrijgbaar en staat er in diverse Play Stores vermeld dat de Nexus 5 tijdelijk is uitverkocht.

Het lijkt er op dat de Nexus-lijn steeds meer zal veranderen naar “normaal” geprijsde high-end toestellen. Voorheen stond de Nexus-lijn bekend als high-end smartphones voor lage prijzen. Maar na de lancering van de Nexus 6 met een adviesprijs van 649 euro en de Nexus 9 met een adviesprijs van 489 euro komt hier nu verandering in.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.