LG Start Uitrol Android 8.0 (Oreo) Voor LG V30

LG V30 smartphoneDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG is begonnen met de uitrol van Android 8.0 (Oreo) voor de LG V30. De update is ook voorzien van de beveiligingspatch van maart.

De LG V30 is LG’s vlaggenschip dat vorig jaar op 4 december op de markt verscheen. Bij de lancering draaide de smartphone op Android 7.1.2 (Nougat), maar een update naar Oreo was tot nu toe nog niet beschikbaar. Gelukkig komt daar nu verandering in, aangezien LG nu is begonnen met de uitrol van een nieuwe update die zowel Oreo als de beveiligingspatch van maart naar de LG V30 brengt.

Android 8.0 brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder de nieuwe persoonlijkere notificatiekanalen, adaptive icons met Notification Dots en de picture-in-picture-modus. Ook moet Oreo sneller, zuiniger en stabieler draaien.

De Oreo-update in combinatie met de beveiligingspatch van maart is 1,6GB groot en zal in fasen worden uitgerold. De update komt eerst binnen op unbranded-toestellen, waarna toestellen die zijn gekocht bij een provider snel zullen volgen.

De LG V30 kreeg bij de introductie een adviesprijs mee van 899 euro, maar is nu bij Coolblue verkrijgbaar voor 699 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.