Huawei Ascend Y540 Nu Beschikbaar In Nederland

huawei-ascend-y540De low-budget smartphone Huawei Ascend Y540 is nu via verschillende webwinkels verkrijgbaar in Nederland. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 109 euro en is onder andere voorzien van een 4,5-inch display, 1GB werkgeheugen en DualSIM-ondersteuning.

De Huawei Ascend Y540 beschikt over een 4,5-inch TFT scherm met een resolutie van 480×854 pixels, een 1,3GHz dual-core processor, 1GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera met LED flitser aan de achterkant, een VGA camera aan de voorkant, een 1950 mAh accu en DualSIM ondersteuning. De smartphone draait op Android 4.4 KitKat met Huawei’s eigen skin, EmotionUI.

De Huawei Ascend Y540 is onder andere verkrijgbaar via studentmobiel.nl, GSMwijzer.nl en belsimpel.nl.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Peter schreef:

    Absoluut GEEN chinese telefoons kopen, er zit ingebrande sofware in, die van overheidswege verplicht is. Deze sofware, bij iedere connect met internet zal uw gegevens copieren en downloaden.!

  2. Mari schreef:

    Huawei geeft bij deze telefoon GEEN 1950 mAh batterij maar de veel minder goede 1730 mAh. Zelf ondervonden en nu ben ik bezig dit opgelost te krijgen !!! Een hoop gedoe omdat Huawei niet eerlijk is. Dus beste mensen let goed op en informeer voordat je tot aanschaf over gaat. Laat een winkel desnoods de batterij uit de verpakking halen of laat duidelijk op papier zetten dat je de telefoon terug kunt geven EN JE GELD TERUG KRIJGT als er niet de goede batterij geleverd is. Jammer dat zo’n merk zich zo verlaagd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.