“Nokia 9 (2018) Krijgt VIngerafdrukscanner Onder Het Scherm”

Nokia-9-2018-renderVia een Chinese lek zijn renders van de Nokia 9 (2018) in handen gekomen van de nieuwssite NPU. Op deze renders zien we dat de smartphone net als de iPhone X een notch aan de bovenkant krijgt. Ook zit de vingerafdrukscanner waarschijnlijk verwerkt in het scherm.

Volgens NPU is de render afkomstig van een betrouwbare lekker en zien we op de afbeelding de Nokia 9 of Nokia 8 Pro. HMD Global zal volgens de bron dit jaar niet twee maar één vlaggenschip introduceren, maar over de naam van dit toestel is nog wat onduidelijkheid.

NPU meldt op basis van een nieuw rapport dat ze in handen hebben gekregen, dat de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm. Op de onderstaande afbeelding zien we de “Nokia 9 2018” samen met de Nokia 7 Plus. Op de afbeelding zien we overigens geen officiële render, maar een schets dat is gebaseerd op gegevens die nu beschikbaar zijn. Neem de afbeelding dan ook met een korrel zout.

Nokia-9-2018-vs-Nokia-7-Plus

Als we alle geruchten op een rijtje zetten weten we op dit moment dat de Nokia 9 (2018) beschikt over een 5,7-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding, een dual-camera aan de achterkant en een vingerafdrukscanner in het scherm. Op de render zien we overigens ook een dual-camera aan de voorkant.

De Nokia 9 (2018), of Nokia 8 Pro, ligt waarschijnlijk vanaf september in de winkels.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *