“LG G4 Krijgt Geen Metalen Behuizing”

LG-G3Na de populariteit van de HTC One en de metalen iPhone zijn steeds meer fabrikanten geïnteresseerd in het maken van smartphones met een metalen behuizing. Zo heeft onder andere Samsung voor het eerste een metalen vlaggenschip geïntroduceerd. LG zal volgens de laatste berichten echter gewoon een plastic behuizing gaan gebruiken voor de LG G4.

De LG G3 is voorzien van een plastic behuizing met een speciale metalen coating. Het is hoogstwaarschijnlijk dat LG deze zelfde coating zal gaan gebruiken voor de LG G4. Een dergelijke behuizing geeft naar onze mening een premium look, maar voelt toch net even wat minder degelijk aan als een echte metalen behuizing. Het voordeel is wel dat de achterkant kan worden verwijderd, waardoor de accu kan worden vervangen. Wij denken dan ook dat dit de belangrijkste reden is dat LG weer heeft gekozen voor een plastic behuizing.

Volgens eerdere geruchten zal de LG G4 ook worden voorzien van een ligt gebogen scherm met een formaat van tussen de 5,3-inch en 5,7-inch.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *