Galaxy Note groot succes in Zuid-Korea

Ietwat tegen alle verwachtingen in lijkt de Samsung Galaxy Note een groter succes dan aanvankelijk gedacht. In slechts 5 maanden tijd zijn er in het land waar de Galaxy Note vandaan komt, Zuid-Korea, al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Samsung is overall erg goed bezig in Zuid-Korea aangezien maar liefst 66% van het totaal aantal verkochte smartphones uit de fabriek van Samsung komen rollen.

Vanavond zal Samsung haar nieuwe smartphone presenteren aan de rest van de wereld en zoals elke smartphone-lover, zijn ook wij erg benieuwd wat het gaat worden. Speculeren is altijd lastig maar als het nieuwe toestel net zo’n succes wordt als de Galaxy SII, kunnen we gerust stellen dat Samsung hard aan het werk is om de wereld te veroveren met hun smartphones.

Galaxy Note
De Galaxy Note die met zijn afmetingen (lengte: 146,9 Breedte: 83 Hoogte: 97)  dichter bij een tablet komt dan een smartphone, is één van de paradepaardjes van Samsung. Met zijn 5,3-inch Super Amoled display met een resolutie van 800 x 1280, kunnen we niet klagen over een te klein scherm. Verder is de Note uitgerust met een Exynos 4210 1.4GHz dual-core processor (van Samsung zelf) en een 8MP camera.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.