LG Toont LG UX 4.0-interface

LG UX 4.0 interfaceNaar verwachting zal LG de LG G4 op 28 april aankondigen, maar het lijkt er op dat LG niet langer kan wachten om de smartphone te presenteren. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft namelijk besloten om alvast de LG UX 4.0-interface te presenteren.

LG UX 4.0 is de nieuwe gebruikersinterface van LG die onder andere op de LG G4 zal worden geïnstalleerd. Volgens LG is de interface gemakkelijk en snel, en zijn er genoeg opties om de interface een persoonlijke draai te geven. Ook zijn er enkele nieuwe functies toegevoegd.

Een aantal van deze functies zijn de “Quick Shot”, waarbij het mogelijk is om snel foto’s te maken met de volume-knoppen. De “Expert Camera-modus”, een functie die zal helpen bij het groeperen van je foto’s en fotoalbums. “Smart Board” is een tool die verschillende applicaties zoals je kalender, muziekspeler en fitness-app combineert in een widget. En “Smart Alert” is een alarm die leert van je levensstijl. Mocht je bijvoorbeeld interesse hebben in vissport, dan kan Smart Alert je een notificatie sturen zodra het een goede tijd is om te gaan vissen.

Op 28 april zullen we ongetwijfeld meer te horen krijgen over de functies van de LG UX 4.0-interface.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *