LG G3 Krijgt Update Voor Toetsenbord

De LG G3 is inmiddels al veelbesproken in reviews. Er wordt vaak dieper ingegaan op het QHD-scherm en de laser auto-focus. Maar ook het toetsenbord komt daarbij aan bod. Zo is het toetsenbord in hoogte te verstellen en heeft het allerlei slimme foefjes om ervoor te zorgen dat foute aanslagen zoveel mogelijk geminimaliseerd worden. LG was echter nog niet tevreden en heeft de feedback van gebruikers omgezet in een behoorlijke update.

Demo van de hoe het toetsenbord werkt:

De update focust vooral op suggesties. Behalve het geven van suggesties voor woorden, zal het straks ook mogelijk zijn om suggesties voor emoticons weer te geven. Bij het woord smile, zal er lachende emoticon worden gesuggereerd en bij het woord love een hartjes-emoticon. Het LG-toetsenbord zal ook naar je woordgebruik bij andere applicaties kijken en kan daarvan leren en daardoor weer betere suggesties doen. Ook  zal het toetsenbord heel snel herkennen in welke taal je aan het typen bent. Hierdoor kan het woordenboek snel omgeschakeld worden naar de juiste taal.

De verwachting is dat de update nog deze maand beschikbaar gesteld wordt voor gebruikers.

Eric Eissens

Schrijver van Reviews. Dol op gadgets, graag op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Android, en kan nooit wachten op de nieuwste mobieltjes.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.