“BlackBerry Gaat Android-smartphone Maken”

BlackBerry-LogoBlackBerry is van plan een smartphone op de markt te brengen die zal draaien op het Android besturingssysteem. Dat melden althans verschillende bronnen tegenover het persbureau Reuters. De smartphone krijgt net als de BlackBerry-toestellen een fysiek toetsenbord.

Reuters heeft van verschillende bronnen vernomen dat BlackBerry een Android-smartphone op de markt wil brengen. BlackBerry zelf wil er echter niets over kwijt. BlackBerry laat wel weten dat het bedrijf nog steeds erg toegewijd is aan BlackBerry’s eigen besturingssysteem.

Voor BlackBerry zal het geen slechte zet zijn om een Android-smartphone op de markt te brengen. De BlackBerry-smartphones met het eigen besturingssysteem zijn namelijk steeds minder in trek. BlackBerry is de laatste jaren steeds actiever bezig met het beveiliging van de zakelijke markt. Als BlackBerry zakelijke Android-gebruikers kan overhalen om BlackBerry’s eigen beveiliging te gebruiken kan het bedrijf mogelijk veel nieuwe klanten winnen.

Er is nog weinig bekend over de Android-smartphone van BlackBerry, maar volgens de bronnen beschikt de smartphone in ieder geval over een uitschuifbaar toetsenbord en een touchscreen.

via [pcmweb]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.