“Eerste BlackBerry Android-smartphone Komt In Augustus”

BlackBerry-LogoEerder schreven we al over de geruchten dat BlackBerry werkt aan een smartphone die zal draaien op het Android besturingssysteem. Volgens de laatste geruchten zal BlackBerry zijn eerste Android-smartphone in augustus aankondigen.

In maart toonde BlackBerry CEO John Chen tijdens de Mobile World Congress een prototype van een slider-smartphone. Volgens de geruchten is dit de prototype van een uiteindelijke Android-smartphone die later dit jaar op de markt zal verschijnen.

Volgens de nieuwste geruchten krijgt deze slider-smartphone de codenaam “Venice” mee en zal dit niet de eerste Android-smartphone van BlackBerry worden. Blackberry zou namelijk al een andere Android-smartphone klaar hebben liggen voor productie. Dit toestel krijgt intern de codenaam “Prague” en zal vanaf augustus beschikbaar zijn. De smartphone zou veel weg hebben van de BlackBerry Z3.

Specificaties over de “Prague” zijn nog niet bekend, maar volgens de bron is de smartphone gericht op “opkomende markten” en gaat het om een betaalbare “instap-model”.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *