“High-end Sony Xperia Z5 Komt In September”

Sony smartphone renderVolgens de laatste geruchten zal Sony de Xperia Z5 al in september gaan introduceren. Er wordt gesproken over indrukwekkende high-end specificaties en een Ultra- en Compact-variant.

De website Technodify spreekt over een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een vingerafdrukscanner en een 21 megapixel Sony Exmor RS IMX230 CMOS-sensor. Volgens een eerder bericht krijgt het display een resolutie van 2560×1440 pixels. Technodify meldt ook dat de Xperia Z5 een 4500mAh accu krijgt, wat erg opvallende is aangezien de vorige Z-modellen juist een steeds kleinere accu kregen. De Xperia Z2 heeft een 3200mAh accu, de Z3 een 3100mAh accu en de Z3+ een 2930mAh accu. Wij hebben dan ook onze bedenkingen over de betrouwbaarheid van dit gerucht.

Een eerder gelekte render (hierboven) toont een Sony smartphone die nog niet is aangekondigd. Of het gaat om de Xperia Z5, om een ander aankomende smartphone of om een render die nooit daadwerkelijk zal worden uitgebracht is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.