“Huawei Werkt Aan 5,7-inch Nexus Toestel”

Nexus-6Volgens verschillende bronnen komt er voor het eerst een Nexus-toestel van de Chinese fabrikant Huawei. Huawei zou werken aan een 5,7-inch smartphone die deze herfst zal worden aangekondigd.

The Information meldt dat de samenwerking tussen Google en Huawei voor beide bedrijven voordelen kan hebben. Zo kan Google helpen de toekomstige producten van Huawei in het westen te promoten en de betrouwbaarheid van het merk te vergroten. Huawei kan Google helpen bij het lanceren van een mobiele app store in China. De regels in China zijn namelijk nogal streng, waardoor Google zelf nog geen succesvolle zaken heeft kunnen doen in China.

De Nexus-lijn van Google stond altijd bekend als goede kwaliteit toestellen met een aantrekkelijk prijskaartje. Bij de lancering van de Nexus 6 is Google afgestapt van de lage adviesprijs en dit heeft veel negatieve reacties opgeleverd. Wij vragen ons dan ook af of de Nexus-smartphone van Huawei wel weer een aantrekkelijke adviesprijs meekrijgt.

Volgens eerdere geruchten werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant LG ook aan een Nexus-toestel. Dit toestel krijgt waarschijnlijk een 5,2-inch scherm.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.