Turing Phone: “Super Sterke En Niet Te Hacken Android-smartphone”

Turing Phone cameraHet Amerikaanse bedrijf Turing Robotic Industries heeft een smartphone op de markt gebracht die niet te hacken is en super sterk is gebouwd, aldus het bedrijf. De smartphone heet Turing Phone en komt eind deze maand al op de markt.

De Turing Phone is een smartphone met een waterdichte liquid metal behuizing. Dit materiaal is steviger dan staal en titanium. De telefoon is gericht op de privacy van de gebruiker waardoor er zelfs geen usb-functie en een ingang voor de koptelefoon aanwezig is. Voor dataoverdracht is een speciale brede magnetische poort aanwezig.

Turing Phone 2

De smartphone beschikt over een 5,5-inch display met een 1080p-resolutie, een 2,5GHz Snapdragon 801-processor, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een 3000mAh accu, NFC en 16GB, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte. De Tuning Phone draait op Android 5.1 (Lollipop) en is “vrijwel” niet te kraken volgens CEO Syl Chao.

Op de vraag of de smartphone echt niet te breken is antwoordde Chao namelijk het volgende. “If they put 10,000 men on the machine, surely they can crack it.

Turing Phone

De Tuning Phone komt eind de maand uit en krijgt een adviesprijs mee van 610 dollar voor de 16GB optie. De versie met 128GB opslagruimte kost 870 dollar.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.