Video Van OnePlus 2 Opgedoken

OnePlus TwoVlak voor de officiële aankondiging van de OnePlus Two is een video opgedoken waarin de smartphone te zien is. In de vijf minuten lange video zien we onder andere de vingerafdrukscanner, het design van de smartphone en een Benchmark test.

OnePlus heeft via social media al bekend gemaakt dat de OnePlus Two een usb-c-poort, 4GB werkgeheugen, een Snapdragon 810-processor en een vingerafdrukscanner krijgt. In de onderstaande video zien we dat de OnePlus Two inderdaad een vingerafdrukscanner heeft. Ook krijgt de OnePlus Two een AnTuTu-score van 49221. Dit is ietsjes lager dan de score van de HTC One M9.

Met dergelijke video’s is het altijd even afwachten of het ook daadwerkelijk om de juiste smartphone gaat. Aan de reacties op de video te zien zijn veel mensen teleurgesteld als de bovenstaande video inderdaad de OnePlus Two toont. Gelukkig hoeven wij niet lang meer te wachten om er achter te komen of dit echt de OnePlus Two is, want vannacht “Nederlandse tijd” zal de OnePlus Two officieel worden aangekondigd. Deze aankondiging kan in Virtual Reality online worden gevolgd.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.