Afbeelding Toont Huawei P10 Met EMUI 5.1-schil

Huawei_P10Komende zondag zal de Huawei P10 en Huawei P10 Plus samen met de Huawei Watch 2 officieel worden aangekondigd. Nu is er echter al een afbeelding opgedoken waarop het uiterlijk van de smartphone en de EMUI 5.1-schil te zien zou zijn.

Eerder deelde Huawei een teaser-video van de Huawei P10 die verschillende hints over de smartphone weggaf. Nu is er ook een afbeelding opgedoken waarop de Huawei P10 van alle kanten heel duidelijk te zien is. Zo zien we onder andere de vingerafdrukscanner aan de voorkant en de dual-camera aan de achterkant.

De Huawei P10 beschikt waarschijnlijk over een 5,5-inch display met een QHD-resolutie, een Kirin 960-chipset, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB/64GB of 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner en een dual-camera van Leica. De Huawei P10 Plus beschikt over een gebogen Edge-scherm.

Huawei heeft ook een teaser van EMUI 5.1 geplaatst. Welke verbeteringen de nieuwste versie van EMUI met zich meebrengt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zijn de P10 en P10 Plus de eerste toestellen die draaien op deze schil.

emui-51-teaser

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.