Eerste Teardown OnePlus Two Online

OnePlus-two-teardown-IT168De OnePlus Two is officieel pas vanaf 11 augustus verkrijgbaar, maar de Chinese site IT168 heeft al wel een exemplaar weten te bemachtigen. IT168 heeft de OnePlus Two uit elkaar gehaald om onder andere te kijken hoe moeilijk het is om de smartphone te repareren.

De OnePlus Two beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een usb-c-poort, 4G-ondersteuning en een 3300mAh accu. Er komen twee varianten. Een versie met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en een versie met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

Er is geen NFC aanwezig, maar uit de afbeeldingen van de teardown kunnen we opmaken dat een third-party eventueel een back-cover met NFC kan maken. Er zijn namelijk contactpunten voor een back-cover aanwezig, waardoor het relatief eenvoudig is om een andere back-cover op de smartphone te klikken.

Ook zien we dat er minder lijm is gebruikt als bij de OnePlus One. Hierdoor kunnen vrijwel alle onderdelen in de OnePlus Two, waaronder de accu, makkelijker worden vervangen.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.