Foto’s Sony Xperia M5 en Xperia C5 Ultra Gelekt

Sony-Xperia-C5-Ultra-Xperia-M5Er zijn foto’s van de Sony Xperia M5 en de Sony Xperia C5 Ultra gelekt, die waarschijnlijk op 3 augustus officieel zullen worden aangekondigd. Dankzij de gelekte foto’s weten we nu hoe beide toestellen er uit zien en over welke specificaties ze beschikken.

Wat opvalt aan de Sony Xperia C5 Ultra zijn de erg kleine schermranden en de zeer grote selfie camera. De randen zijn namelijk slechts 0.7 millimeter dik en de selfie camera beschik net als de camera aan de achterkant over een 13 megapixel sensor. De smartphone is dankzij het 6-inch display echter niet klein.

Sony-Xperia-C5-Ultra

De Xperia C5 Ultra beschikt verder over een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 1,7GHz MediaTek MT6752 octa-core-processor, 2GB werkgeheugen, een 2930mAh accu en 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Ook is er ondersteuning voor 4G, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.0 en NFC aanwezig. De smartphone draait op Android 5.1 (Lollipop) en krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van rond de 350 euro.

De Sony Xperia M5 is wat kleiner en beschikt over een 5-inch display met een Full HD-resolutie, een 2.2GHz MediaTek Helio X10 octa-core-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 21,5 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel selfie camera en een 2.600 mAh accu.

Sony Xperia M5

Verder heeft de Xperia M5 een waterdichte behuizing en is er 4G-ondersteuning aanwezig. De Xperia M5 komt op de markt in de kleuren zwart, zilver en goud.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.