Renders Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus Gelekt

Samsung Galaxy Note 5 - Samsung Galaxy S6 Edge PlusVia een doorgaans betrouwbare bron zijn waarschijnlijk de officiële renders van de Samsung Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge Plus gelekt. Ook zijn er al verscheidenen specificaties bekend.

Via @evleaks is informatie gelekt over twee Samsung toestellen die vermoedelijk op 13 augustus officieel zullen worden aangekondigd. Uit een render kunnen we opmaken dat de Galaxy Note 5 veel weg heeft van de huidige Galaxy S6, maar dat de hoeken minder rond zijn en dat de bedieningsknoppen een stuk groter zijn dan die op de Galaxy S6 Edge Plus.

Volgens de bron beschikt de Galaxy Note 5 over een 5,66-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels, een Exynos 7420 octa-core-processor, 4GB werkgeheugen, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De opslagruimte is niet uit te breiden met een microSD-kaart.

Over de specificaties van de Galaxy S6 Edge Plus is weinig bekend. Waarschijnlijk zijn deze het zelfde als die van de huidige Galaxy S6, maar met een groter scherm.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.